jueves, 17 de mayo de 2012

TOT EL PODER PER A LES ASSEMBLEES


E
TOT EL PODER PER A LES ASSEMBLEES
Els estudiants i les estudiantes de l'Assemblea de Blasco Ibañez ens proclamem radicals, violents, antisistema, fans d'Amaiur, amics d'abertzales, anarquistes, comunistes, socialistes, troskystes, estalinistes, luxemburguistes i, a més, estem “mu locos”. La nostra formació acadèmica ens és igual, el nostre únic objectiu és agitar els carrers (cremant tots els contenidors que puguem) sota les ordres de Rubalcaba, l’estimat líder. No obstant això, considerem inadmissible la situació dels estudiants universitaris:

-La pujada de les taxes universitàries en un 66% pel que fa al curs 2012-2013. La universitat passa a ser, definitivament, una universitat solament per a les elits econòmiques.
-Acomiadament de professors associats que implicarà un augment de la ràtio per aula. És a dir, menys qualitat en el nostre ensenyament.
-L'aplicació de l'Estratègia Universitària 2015, que suposarà la gestió de la universitat per agents externs, provinents del món empresarial, finançament de solament aquelles carreres que segueixen sent rendibles econòmicament…
-Serveis externs com la cafeteria, la reprografia són privats. Considerem que haurien de ser gestionats per la comunitat universitària.
-El percentatge de representació estudiantil en el claustre (que és del 25%) no es correspon amb la realitat universitària on els estudiants som la majoria.
Per tot això, i malgrat que som conscients que el nostre amic Morcillo, el rector de la Universitat de València, ha fet tot el possible per nosaltres, no ens queda una altra opció que sol·licitar la seva dimissió. És evident que o no vol o no ha estat capaç de gestionar correctament la institució. Tenint en compte la situació actual, juntament amb tot el que hem esmentat, ens sumem a la convocatòria de vaga educativa del 22 de maig. 
Convoquem el dia de la vaga educativa:
-9:30 a Filologia per concentrar-nos al rectorat
-17:00 a Història per marxar totes juntes cap a la manifestació convocada a San Agustí.

0 avisos desde la frontera:

Publicar un comentario